петак, 7. фебруар 2014.

Мало предизборне атмосфере...

 

 

 

 

Упознајте СНС ботове и дигитално робље Александра Вучића



Ко су ти људи који тако отворено покушавају да лажу и манипулишу јавним мњењем и колико су за тај посао плаћени. 

botovi sopot Верујемо у будућност! Упознајте СНС ботове и дигитално робље Александра Вучића (фото)

Успели смо преко наших извора да дођемо до фотографија са неколицине састанака које су људи из врха СНС имали са тим људима и овом приликом их можете их погледати

botovi surcin Верујемо у будућност! Упознајте СНС ботове и дигитално робље Александра Вучића (фото)


Оперативни део посла на Интернету и координацију СНС ботова широм Србије до скоро је водио Марио Малетић у сарадњи са Славишом Мићановићем. Од пре неколико дана и смене Марија Малетића због глупости које је лупетао у вези цензуре видео снимака из Фектића, његову улогу преузео је Симо Чулић познатији као полиглота који говори све језике бивших СФРЈ република.

botovi lazarevac Верујемо у будућност! Упознајте СНС ботове и дигитално робље Александра Вучића (фото)


Један од главних СНС ботова је Дејан Микулетић који води тим СНС ботова са Звездаре који броји отприлике 15 људи. Обуку СНС ботова води Небојша Даниловић. Координацију тима са Звездаре којим руководи Дејан Микулетић води Рајна Лала Карић.

sns bot 225x300 Верујемо у будућност! Упознајте СНС ботове и дигитално робље Александра Вучића (фото)


Млади који обаваљају послове СНС ботова затрпавајући коментаре на онлине медијима и друптвеним мрежама нису плаћени за посао који раде. Осим магловитих обећања о евентуалном радном месту које ће добити „ако се покажу“ они од СНС не добијају ништа и могу се сматрати модерним робљем Александра Вучића који их бескурпулозно користи ради остварења личних циљева од којих је онај о брзом богатству на првом месту.
Погледајте и сами ове фотографије младих људи који су празним обећањима уплетени у прљаву кампању против сопственог народа а у име Александра Вучића, ЕУ и НАТО пакта.

 

 Моја Лена 2020.године