петак, 18. јул 2014.

Бела књига НАТО злочина у Југославији - Документа и докази



Књига која се скрива од очију јавности у Србији !!!


УПОЗОРЕЊЕ !!!


Књига садржи материјале који нису подобни за малолетна и осетљива лица !



Линк за преузимање :


Први део :


Други део :




Важна напомена : 

 

И поред најбоље воље аутора блога да пронађе,комплетира и презентује комплетно издање ове књиге то је било немогуће - једноставно било је могуће пронаћи и обрадити само овај део који вам представљам који ,нажалост,није комплетан.

 

Очигледно је да власти Србије СКРИВАЈУ ове податке и не желе да буду званично објављени.




четвртак, 17. јул 2014.

Курьер (1986) ДВДРип

 

 



Жанр: трагикомедия
Год выпуска: 1986
Продолжительность: 01:23:13

Режиссер: Карен Шахназаров

В ролях: 

Федор Дунаевский, Анастасия Немоляева, Олег Басилашвили, Инна Чурикова, Светлана Крючкова, Александр Панкратов-Черный, Владимир Меньшов, Алевтина Евдокимова, Евдокия Урусова, Владимир Смирнов

Описание: 

Выпускник школы Иван, дожидаясь призыва в армию, работает курьером в редакции. Окружающие его солидные взрослые люди с трудом приспосабливаются к удивительной способности этого парня любое событие превратить в невероятное происшествие — порой уморительно веселое, а подчас и непоправимо грустное…





Качество видео: DVDRip [исходник DVD9]
Формат видео: AVI
Видео: Xvid, 720x400, 25 fps, 2050 kbps
Аудио: AC3 Dolby Digital, 48 kHz, 448 kbps, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch
 
 
 
 











 














Српски превод (латиница),усклађен и усаглашен за ову верзију филма

уторак, 15. јул 2014.

Хрвати озаконили геј бракове

 

 

 Хрватска је данас добила Закон о животном партнерству особа истог пола, према којем ће хомосексуални парови уживати иста права као и брачни партнери, осим права на усвајање деце.

Сабор је закон донео гласовима 89 заступника, 16 их је било против, а усвајање је пропраћено аплаузом с галерије, одакле су седницу пратили активисти за права ЛГБТ особа.

Након усвања Закона, у Хрватској су брак, ванбрачна заједница, животно партнерство и неформално животно партнерство законски признати као заједнице које представљају породични живот, саопштило је удружење Загреб Прајд и навело да породични живот истополних парова, од сада животних партнера, у Хрватској штите Устав, Европска конвенција о људским правима и Уставни суд.

То дуго чекано законско признање наших породица, указује Удружење, јасно поручује да су све породице једнаке, да све заслужују да живе сигурно и сретно и да је људско достојанство неотуђиво, независно од нечије полне оријентације или родног идентитета, пренела је агенција Хина.

Управо зато ће истополни парови склапати животно партнерство на јаван и свечан начин, пред матичарем, чиме ће Хрватска и на симболичан начин обе породичне заједнице, брак и животно партнерство, третирати једнако.

Закон о животном партнерству ступиће на снагу осмог дана од објаве у Народним новинама, а прва истополна венчања, према процени Удружења, моћи ће да се одрже средином августа.








Хрвоје + Хрвоје...како то дивно звучи !!!

понедељак, 14. јул 2014.

НЕ Закону о раду !!!



За сутра од 11.30 до 17 сати најављен је скуп на Тргу Николе Пашића у организацији Самосталног синдиката металаца Србије и Гранског синдиката индустрије, енергетике и рударства "Независност", одакле ће учесници организовано у колони отићи до Министарства привреде у Улици кнеза Милоша 20.


"У складу са чланом 69. став 3. Закона о полицији Републике Србије, службеници Министарства унутрашњих послова снимаће учеснике овог скупа", наводи се у саопштењу МУП.



Исто то важи и за учеснике скупа у организацији Савеза самосталних синдиката Србије и Уједињеног гранског синдиката "Независност", који ће се сутра у 12 сати окупити испред Скупштине Србије.









недеља, 13. јул 2014.

 Моја Лена 2020.године