субота, 21. септембар 2013.

Иза убиства Литванца стоји петочлана банда?

...а иза убиства Србије и Косова стоји трочлана банда...

 

 


петак, 20. септембар 2013.

Породична Повеља Србије

 

 

Имајући у виду демографску катастрофу и вишедеценијску небригу владајућих структура о породици као темељу друштва Србије, а ослањајући се на Манифест природне породице и одлуке Светског конгреса породица, Покрет Двери обзназањује:

 

 

ПОРОДИЧНУ ПОВЕЉУ СРБИЈЕ


као свој основни програмски документ, из кога проистиче целокупни друштвено-политички програм нашег породично-патриотског покрета који се залаже за одбрану живота, породице и слободе вероисповести.





1.    Тврдимо да природна породица, а не појединац, представља основну ћелију друштва.

2.    Тврдимо да природна породица представља брачну заједницу мушкарца и жене у којој они деле љубав и радост, рађају децу, старају се о њиховом моралном образовању, граде виталну домаћинску економију, обезбеђују уточиште у тешким временима и повезују генерације.

3.    Тврдимо да природна породица представља идеални и непроменљиви облик брачне заједнице, урођен људској природи.

4.    Тврдимо да брачна заједница представља једину праву сексуалну заједницу која отвара могућност за природно и одговорно настајање новог живота.

5.    Потврђујемо светост људског живота од зачећа до природне смрти; свака зачета личност има право да живи, да расте, да буде рођена и да дели дом са својим природним родитељима који су повезани брачним заветом.

6.    Тврдимо да највећа опасност са којом се Србија суочава јесте одумирање људске популације. Свака легитимна власт постоји са циљем да поспеши наталитет и да заштити и охрабри вишедетне природне породице.

7.    Тврдимо да су мушкарци и жене равноправни по достојанству и урођеним људским правима, али да се њихове функције разликују. Култура, закон и политика требало би да узму у обзир ове разлике.

8.    Тврдимо да допуњавање између полова представља извор снаге. Мушкарци и жене испољавају дубоке биолошке и психолошке разлике. Када су уједињени у брачној вези, та целина постаје већа од збира њених делова.

9.    Тврдимо да је економски обезбеђена природна породица основа за економски развој читавог друштва. Потврђујемо неопходну улогу приватног власништва над земљом, местом становања и производним капиталом као основом породичне независности и гаранцијом демократије. У правичном и добром друштву, све породице треба да буду власници реалне имовине. Порески систем мора бити у функцији јачања породичне самосталности.

10.    Тврдимо да Србија располаже читавим богатством ресурса. Уништење природне породице, морални пад, распродаја друштвених и природних ресурса, као и индивидуалистичко-потрошачка култура, јесу главни узрочници сиромаштва, глади и пропадања српског друштва.



На основу ових принципа, израдили смо једноставну, конкретну породичну платформу. Ево наше поруке Србији и свету:

•    Изградићемо нову културу брака, насупрот онима који брак називају изумрлом институцијом.

•    Поздравићемо и постицати већи број деце и велике породице, насупрот онима који настављају рат против рађања деце.

•    Наћи ћемо начин да мајке, очеве и децу вратимо у окриље дома, насупрот онима који настоје да децу одвоје од њихових родитеља.

•    Створићемо предуслове за истинску домаћу економију, насупрот онима који се труде да породицу подреде потпуној контроли великих влада и огромних корпорација.



Двери су први породични политички покрет у Србији и свету, који ће стати у заштиту свих наших породица које су данас угрожене у духовном, моралном, социјалном, образовном, здравственом, еколошком и економском погледу.

Изборићемо се да породична политика постане владајућа државна политика у Србији. Одбранићемо породични морал и породични живот у Србији – неуморно радећи на формирању породичног модела друштва.



Усвојено на редовном годишњем Сабору Покрета Двери,
одржаном 24. августа 2013. године.


Декларация семьи Республики Сербии

 

 

Имея в виду демографическую катастрофу и, продолжающееся не одно десятилетие, отсутствие внимания властных структур к проблемам семьи, как основы общества Сербии, опираясь на Манифест естественной семьи и решения Всемирного конгресса семьи, Движение Двери объявляет:



ДЕКЛАРАЦИЮ СЕМЬИ РЕСПУБЛИКИ СЕРБИИ


как свой основной программный документ, из которого проистекает вся общественно-политическая программа нашего семейно-патриотического движения, которое выступает в защиту жизни, семьи и свободы вероисповедания.

1.    Мы утверждаем, что семья, а не отдельная личность, представляет собой основную ячейку общества.

2.    Мы утверждаем, что естественная семья представляет собой брачный союз мужчины и женщины, в котором они делят любовь и радость, рожают детей, заботятся об их моральном образовании, выстраивают хозяйственную структуру, обеспечивают убежище в тяжёлые времена и поддерживают связь поколений.

3.    Мы утверждаем, что естественная семья представляет собой идеальный и неизменный вид брачного союза, основа которого заложена в человеческой природе.

4.    Мы утверждаем, что брак представляет собой единственный подлинный сексуальный союз, который создаёт возможность для естественного и ответственного зачатия новой жизни.

5.    Мы подтверждаем святость человеческой жизни с момента зачатия  до природной смерти; каждая зачатая личность имеет право на жизнь, рост, рождение и на дом со своими естественными родителями, связанными узами брака.

6.    Мы утверждаем, что величайшая опасность, угрожающая Сербии есть вымирание её человеческой популяции. Любая легитимная власть существует для поддержки рождаемости и многодетных естественных семей.

7.    Мы утверждаем, что мужчины и женщины равноправны по достоинству и врождённым правам человека и гражданина, но их функции различны. Культура, закон и политика должны принимать во внимания эти различия.

8.   Мы утверждаем, что дополнение между полами представляет собой источник силы. Мужчины и женщины резко отличаются друг от друга на биологическом и физиологическом уровнях. При объединение в брачном союзе это целое превосходит простую сумму его частей.

9.    Мы утверждаем, что экономически обеспеченная естественная семья – основа экономического развития всего общества. Мы подтверждаем необходимую роль частной собственности на землю, жильё и производительный капитал, как основы независимости семьи и гарантии демократии. В справедливом и здоровом обществе все семьи должны быть владельцами реального имущества. Налоговая система должна служить к укреплению самостоятельности семьи.

10.    Мы утверждаем, что Сербия располагает богатейшими ресурсами. Уничтожение естественной семьи, моральное падение, распродажа общественных и природных ресурсов, как и культура потребительского индивидуализма, есть главные причины бедности, голода и разрушения сербского общества.



На основе этих принципов мы выработали простую и конкретную семейную платформу. Перед лицом Сербии и всего мира мы заявляем, что:

•    Выстроим новую культуру брака, в противоположность тем, кто называет институт брака устаревшим и отжившим.

•    Будем приветствовать рождение детей и поддерживать многодетные семьи, в противоположность тем, кто продолжает воевать против рождаемости.

•    Найдём способы вернуть матерей, отцов и детей под кров дома, в противоположность тем, кто стремится оторвать детей от их родителей.

•    Создадим предпосылки для развития подлинной отечественной экономики, в противоположность тем, кто стремится поставить семью под полный контроль великих правительств и огромных корпораций.



Двери – первое семейное политическое движение в Сербии и мире, которое встанет на защиту всех наших семей, находящихся сегодня в опасности в духовной, моральной, социальной, образовательной, здравоохранительной, экологической и экономической сферах. 

Мы добьёмся, чтобы политика семьи стала доминирующей государственной политикой Сербии, защитим семейную мораль и семейную жизнь в Сербии, неустанно работая над формированием семейной модели общества.



Принято на очередном ежегодном Соборе Движения Двери,
24 августа 2013 года
.

Почиње Београд прајд

( Сви педери и лезбаче биће на истом месту )

 

 Министар без портфеља задужен за европске интеграције Бранко Ружић потврдио је данас да ће са шефицом преговарачком тима са ЕУ Тањом Мишчевић учествовати у шетњи на "Паради поноса" док је известилац европског парламента Јелко Кацин рекао да се нада да они неће бити једини чланови владе и администрације који ће се прикључити тој шетњи.







А шта је са оним главним...хоће ли они бити на челу колоне ?





...за прву двојицу не знам...али ако овом трећем дође Гвидо Вестервеле,и то све са супругом има да иду сва тројица !!!


А,да не заборавимо најважнијег госта - то је ГУЗЕНбауер !!!



Савет београђанима : Не излазите на улице ако баш не морате...а ако морате обавезно понесите...

 

Немачка стопира улазак Србије у ЕУ до 2043. због Бошка Бухе?

Немачка би могла да стопира улазак Србије у Европску унију до 2043. године, због наводних ратних злочина народног хероја Бошка Бухе (1926-1943), пише немачки „Билд“.

Буха је, наиме, осумњичен да је у Мачви, 1941. године убио у бункеру, поред четири немачка војника за везу, и два немачка новинара, Ханса Гутеберга и Рудолфа Хајнца, који су дошли у тадашњу Југославију да интервјуишу војнике који су данима били у штрајку због смањења продуженог викенда. Поред смрти новинара, Буха би могао бити оптужен и за убиство четири војника који су у тренутку смрти били у штрајку, тако да су се званично водили као цивили.

- Немачка обавештајна служба БНД има доказе да је Бошко Буха жив и да се крије на планини Букуља у Србији – рекао је немачки обавештајни извор. Према његовим речима БНД је пресрела емаил поруку, која је била послата са Букуље у Либију, у којој је био комплетан алгоритам избацивања бомбе из руке. Спекулације зашто је емаил послат баш у Либију, Билд коментарише тесним везама КПЈ и Гадафија.

- Комплетан алгоритам Бошка Бухе, нико до сада није знао. Учили смо у војним академијама делове, многи су покушавали да копирају али нису успели. Многи ови покушаји завршили су се трагично. Само је прави Бошко Буха знао цео систем избачаја, а то смо и пронашли у овом емаилу. Сумњамо да је Комунистичка партија знала за овај злочин и да је инсценирала смрт њиховог члана и под другим именом га послала на Букуљу - наставио је извор из немачке службе.

Због овог догађаја, огласила се и немачка канцеларка Ангела Меркел, која је поручила да Србија треба да настави демократски процес којим је кренула и, ако се претпоставке обавештајне службе покажу као тачне, мора Немачкој да испоручи Бошка Буху.

- Уколико Србија не  пронађе и не испоручи Буху, по немачком Закону о животу осумњичених за ратне злочине, Члан 13, став 284, гледа се најдужи забележени век човека у Немачкој и по њему се одређује колико теоретски може да живи бегунац. Ако се зна да је најстарији Немац имао 117 година, а Бошко Буха је рођен 1926. године, по немачком закону он би званично био проглашен мртвим 2043. године, након чега Немачка више неће имати права да тражи изручење.

Како Њуз незванично сазнаје, до градоначелника Београда Драгана Ђиласа касно синоћ је стигао допис, у којем Влада Немачке од њега тражи да промени име дечијег позоришта „Бошко Буха“, јер је, како се наводи, погрешно да деца одлазе у институцију названу по једном ратном злочинцу.

А ево како Немачка види "будућност" Србије...

Званични Берлин спремио је листу од девет захтева на којима инсистира да буду уграђени у преговарачки оквир за Србију, а који би ЕУ требало да усвоји у децембру, пишу "Вечерње новости".

Према сазнањима листа, четири кључна захтева "немачког пакета" подржала је и Велика Британија.
То су да се поред поглавља 23. и 24. одмах отвори и поглавље 35. (Косово), као и да се ова три "одсека" последња затворе, да се примене све тачке Бриселског споразума, а да Београд константно, на терену, доказује да неће ометати Приштину у процесу европских интеграција, да Београд и Приштина потпишу споразум о добросуседским односима пре пуноправног чланства у ЕУ и да се преговори суспендују у било ком моменту, уколико Београд оклева или прекине спровођење преузетих обавеза.
Преосталих пет тачака, мање-више, пресликавају Декларацију о Србији, коју је Бундестаг усвојио 27. јуна, где се тражи успех локалних избора, потпуно уклањање паралелних структура на Северу, слободно кретање косовских цариника, наставак реформе правосуђа и борба против корупције, помирење у региону и видљив напредак у откривању и гоњењу починилаца паљења немачке амбасаде 2008.




Новости наводе да је немачко-британски папир, који је срочен на две стране, прослеђен државама чланицама ЕУ и тренутно се о њему воде разговори у Европском савету.
Постојање немачко-британске иницијативе потврдио је за "Новости" и Александар Шокенхоф, функционер ЦДУ, који је поручио да Србија још није испунила услове за почетак преговора.
Први потпредседник Владе Александар Вучић узвратио је да је "Србија урадила неке ствари за које Шокенхоф, изгледа, није сазнао, а да оно мало што није испуњено није кривица Београда".
Српски шеф дипломатије Иван Мркић поручио је у четвртак да је Влада концентрисана на нормализацију прилика на Косову и спровођење Бриселског споразума, а да поруке које стижу из Берлина не доживљава као нове услове или претње.
И Милан Пајевић, бивши шеф Канцеларије за ЕУ, каже за „Новости“ да нових услова Немачке - нема.
"Оно на чему ће Берлин очигледно инсистирати да уђе у преговарачки оквир већ је дефинисано Декларацијом Бундестага. Тај документ је обавезујући и за будуће владе", прецизира Пајевић.

Дачић: Пуцање у будућност Србије 

 

Премијер Србије Ивица Дачић изјавио је данас да напад на Еулекс на северу Косова представља екстремистички, а не патриотски акт који наноси штету Србији у целини и нагласио да га Влада Србије најоштрије осуђује.

 

 

"То није пуцање у Еулекс, већ у будућност српског народа на КиМ, у будућност Србије и њених грађана. Напад на Еулекс и Кфор? Каква је перспектива српског становништва на Косову под тим условима? Они који су то урадили су непријатељи Србије, "

 

 

Стварно - ко је ТО пуцао у "будућност" Србије ?!

 

четвртак, 19. септембар 2013.

Пиковая дама (1982) ДВДРип


Год выпуска: 1982
Жанр: драма
Продолжительность: 01:26:37
Режиссер: Игорь Масленников

В ролях

Виктор Проскурин, Ирина Дымченко, Елена Гоголева, Виталий Соломин, Иннокентий Смоктуновский, Константин Григорьев, Александр Захаров, Алла Демидова, Алексей Жарков

Описание

Буквальная и одновременно виртуозно-артистичная экранизация всемирно известного пушкинского сюжета, поставленная создателем `нашего` Шерлока Холмса Игорем Масленниковым…


Качество: DVDRip
Формат: AVI
Видео кодек: DivX
Аудио кодек: AC3
Видео: 704x512 (1.38:1), 25 fps, DivX Codec 5.x or 6.x ~1799 kbps avg, 0.20 bit/pixel
Аудио: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~448.00 kbps avg 














Српски превод (латиница),усклађен и усаглашен за ову верзију филма.



Здесь моя деревня



Фотограф Надя Саблин из России, живущая в Бруклине, стала обладательницей ежегодной американской премии Firecracker за фотопроект о своих русских тетушках под названием «Две сестры». 
Две престарелые незамужние тети фотографа – Алевтина и Людмила – всю жизнь прожив и проработав в больших городах, после выхода на пенсию решили вернуться к традиционному укладу жизни, переехав в свою родную деревню Алеховщина в Ленинградской области – в дом, который когда-то построил их отец. Несмотря на свой почтенный возраст, женщины сами рубят дрова, носят воду из колодца и шьют себе одежду. Они утверждают, что именно физический труд позволяет им оставаться живыми.

Надя Саблин родилась в Советском Союзе, но в 90-ых эмигрировала с родителями в Америку.
Надя Саблин родилась в Советском Союзе, но в 90-ых эмигрировала с родителями в Америку.
Для этого фотопроекта Надя три лета подряд проводила с тетушками в Алеховщине, снимая их незатейливый деревенский быт и окружающий их мир.
Для этого фотопроекта Надя три лета подряд проводила с тетушками в Алеховщине, снимая их незатейливый деревенский быт и окружающий их мир.
У них, разумеется, есть собственный сад и огород.
У них, разумеется, есть собственный сад и огород.
А «на досуге» они занимаются рукоделием.
А «на досуге» они занимаются рукоделием.
И любят разгадывать кроссворды.
И любят разгадывать кроссворды.
«Мои фотографии – исследование традиций предков и земли, как средства выживания», – говорит фотограф.
«Мои фотографии – исследование традиций предков и земли, как средства выживания», – говорит фотограф.
Здесь моя деревня
«А также того, как эти две женщины являются опорой друг для друга».
«Окружающая их деревенская среда – сама по себе некий персонаж, как и они сами».
«Окружающая их деревенская среда – сама по себе некий персонаж, как и они сами».
«Мой проект посвящен старению, семье и чувству принадлежности».
«Мой проект посвящен старению, семье и чувству принадлежности».
А вот что Надя рассказывает о своей семье: «В 1952 году мой дед начал терять зрение в результате ранения во время ВОВ».
А вот что Надя рассказывает о своей семье: «В 1952 году мой дед начал терять зрение в результате ранения во время ВОВ».
«Желая вернуться туда, где он родился, он нашел незанятый холм в деревне, неподалеку от своих братьев и сестер».
«Желая вернуться туда, где он родился, он нашел незанятый холм в деревне, неподалеку от своих братьев и сестер».
«Он разобрал свой дом и спустил бревна вниз по реке Оять, чтобы собрать его заново на новом месте».
«Он разобрал свой дом и спустил бревна вниз по реке Оять, чтобы собрать его заново на новом месте».
«В этом доме, без отопления и водопровода, вырос мой отец и его браться и сестры. После окончания школы все они переехали жить в город».
«В этом доме, без отопления и водопровода, вырос мой отец и его браться и сестры. После окончания школы все они переехали жить в город».
«Теперь же, спустя полвека, дом по-прежнему стоит, а живут в нем две мои тетушки».
«Теперь же, спустя полвека, дом по-прежнему стоит, а живут в нем две мои тетушки».
«Их жизнь, кажется, совершенно не затронута течением времени».
«Их жизнь, кажется, совершенно не затронута течением времени».

Ансамбль Дмитрия Покровского - Русское народное многоголосие (1979)

 

 

 

 

 

 

среда, 18. септембар 2013.

Марко Јакшић: Нисам видео већег преваранта од Александра Вулина

 

 

 

 Једина телевизија у режији Београда, ТВ „Мост“, сменила је уредника. Довели су новог уредника из Београда. Сада и на тој јединој нашој телевизији Срби су изложени кампањи кроз разне џинглове где их позивају да изађу на изборе. Дакле, у току је снажан притисак на Србе и то од њихове власти. Одавно нисам видео већег преваранта од Александра Вулина! Смена председника општина уследила после захтева Немачке!

 

Видели смо колика је покорност ове Владе према Немцима када су то прихватили преко ноћи. Имамо посла са једном издајничком, марионетском Владом која испуњава све западне жеље и свега се одриче.

У општинама се уцењују запослени претњом да ће изгубити посао ако не изађу на изборе. Међутим, истина је да ако Срби буду изашли на изборе, више од 10.000 Срба и њихових породица остаће без радних места

- Као што видимо, на изборној листи нема више имена Србије, већ нека „Грађанска иницијатива Српска”. Мени се чини да ће наша страна да изађе на изборе ма каквим их погрдним именима називали и не знам шта им ружно радили. Они су спремни да мимо свега изађу на ове сепаратистичке изборе. Цена коју је СНС постигао да би дошао на власт сада се валоризује предајом Косова и Метохије, тврди Јакшић.

Како гледате на реакцију јавности и медија у Србији који, чини се, немају толико интересовања за дешавања на КиМ?!

- Скоро сви медији су под контролом. Направљена је добра стратегија. Откада је СНС дошла на власт, сви медији су под њеним утицајем. Са друге стране, Александар Вучић као главни човек, ставио је све безбедоносне службе под своју контролу.

Када је реч о народу Србије, они нису ни раније, због својих мука и проблема, били нарочито активни када је реч о Србима на Косову.

 

 

Да ли ће бити нових барикада и блокада на Косову?

 

- Када је реч о Србима са Косова, блокада има. Следеће недеље ће бити блокаде на Јарињу. Друго, одборници Скупштине општине Звечан нису дозволили новопостављеном руководству да дође на власт.

Борба Срба са Београдом траје од Тадићевог времена. Људима је свега преко главе. Како да се борите за опстанак када вас је држава издала?! Они ово што раде немају право. Перманентно крше Устав. Њима више ништа није свето, а обавезе према Западу су им веома велике. Дакле, спремни су на све – да уводе привремене мере, укину плате, да спроведу правно насиље.

 

Како гледате на смену председника општина?

 

- Према ономе што смо сазнали, смена председника општина није била у плану, већ се десила онда када су на састанку у Бриселу то тражили представници немачке Владе! Видимо колико далеко иду Немци. Са друге стране, видели смо колика је покорност ове Владе према Немцима када су то прихватили преко ноћи. Имамо посла са једном издајничком, марионетском Владом која испуњава све западне жеље и свега се одриче.

 

Очекујете ли немире на КиМ до избора?

 

- Не. Али очекујем, а и то се сада види, да ће бити великих притисака од саме власти. У општинама се уцењују запослени претњом да ће изгубити посао ако не изађу на изборе. Међутим, истина је да ако Срби буду изашли на изборе, више од 10.000 Срба и њихових породица остаће без радних места.

 

Зашто?

 

- Зато што ће новоформиране институције бити под јурисдикцијом Приштине. Институције које формира Приштина неће имати ни десети део онога што имају српске сада и упослиће знатно мање људи. Рецимо, у Општини Косовска Митровица ради 900 људи. Имајући у виду да ће после избора Албанци да се врате у институције, неких 700 људи ће остати без посла.

 

Да ли очекујете да Срби ипак изађу на изборе?

 

- Сада имамо велики број непознатих људи који су, према информацијама којима располажем, припадници обавештајних служби Србије, и који иду по Косову и Метохији и убеђују их да изађу на локалне изборе јер је то, тобоже, једини начин да се Косово спаси.

Посреди свега је покушај да се легитимише издаја и да спасу себе. Када све прође и када се покажу рђаве последице, власти у Београду ће казати – али Срби су гласали за то. Спрема се велики притисак кога већ сада осећамо.

 

Уредник ТВ „Мост“ је смењен?

 

- Једина телевизија у режији Београда, ТВ „Мост“, сменила је уредника. Довели су новог уредника из Београда. Сада и на тој јединој нашој телевизији Срби су изложени кампањи кроз разне џинглове где их позивају да изађу на изборе. Дакле, у току је снажан притисак на Србе и то од њихове власти.

 

Александар Вулин је ипак рекао да Србија неће одустати од својих институција?!

 

- Морам да кажем да одавно нисам видео већег преваранта од њега. Сећам се митинга СНС у Косовској Митровици када је Николић био кандидат за председника. Вулин је одржао толико патетичан говор да се пред људима буквално заплакао. Лио је толике крокодилске сузе да је то било невероватно. Исто је био уплакан и када је подносио оставку на РТС-у. Сада га видимо у потпуно другој улози. Он је преварант коме је најважнија власт и фотеља. Национални интереси су неважни. Ишао је толико далеко да када је смењивао председнике општина, викао је да су све то његови пријатељи. Па какви су то пријатељи када их смењује?! Ради се о једном преваранту, лицемеру и фолиранту.

 


(Милан Динић – Сведок)

Любимые русские песни (1979)




Из-за острова на стрежень - Иван Петров
Ревела буря (Ермак) - Хор имени Пятницкого
 Вниз по Волге-реке - Сергей Лемешев
 Вдоль да по речке - Хор имени Пятницкого
Вниз по матушке, по Волге - Волжский хор
Дубинушка - Русский хор СССР
Эй, ухнем - Краснознамённый ансамбль
Было у тёщеньки семеро зятьёв - Краснознамённый ансамбль







Стальная бабочка (2012) БДРип


Жанр: драма, криминал, детектив
Год выпуска: 2012
Продолжительность: 01:46:42
Режиссер: Ренат Давлетьяров

В ролях: 
Дарья Мельникова, Анатолий Белый, Дарья Мороз, Петр Винс, Андрей Казаков, Виктор Немец, Елена Галибина, Максим Дромашко, Мария Наумова, Семен Трескунов
Описание: Беглые беспризорники во главе с юной Чумой зарабатывают на пропитание дерзкими ограблениями. Попавшись в очередной раз на разбое, Чума вынуждена под давлением полиции стать живой приманкой для серийного убийцы. Если она пополнит список жертв, искать ее никто не станет.
Почерк маньяка одинаков, все девушки похожи, а место охоты — лесной массив на окраине Москвы. Для опера Ханина поимка монстра не просто вопрос чести, но и цена погон. А для Чумы — цена свободы. Общая цель сближает юную беспризорницу и взрослого циничного опера.
Качество видео: BDRip (Исходник: BDRemux 1080p)
Формат видео: AVI
Видео: 720x400 (1.80:1), 24.000 fps, XviD build 73 ~1496 kbps avg, 0.22 bit/pixel
Аудио: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~448 kbps 








 









Српски превод (латиница),усклађен и усаглашен за ову верзију филма.

уторак, 17. септембар 2013.

Гарик Сукачёв - Внезапный Будильник (2013)

 

 

 [06:17] 01/9. Гарик Сукачёв — Не Было Нас
[04:45] 02/9. Гарик Сукачёв — Разбойничья (Верёвочка)
[04:37] 03/9. Гарик Сукачёв — Птица
[05:24] 04/9. Гарик Сукачёв — Человек из Кемерова
[03:04] 05/9. Гарик Сукачёв — Гауди Уходит
[05:40] 06/9. Гарик Сукачёв — Твой Зелёный Педикюр
[04:36] 07/9. Гарик Сукачёв — Внезапный Будильник
[04:13] 08/9. Гарик Сукачёв — Назад Не Повернуть
[03:22] 09/9. Гарик Сукачёв — Долго-Долго









недеља, 15. септембар 2013.

Россия 88 (2009) БДРип

 

 

 Информация о фильме: Год выпуска: 2009 Страна: Россия
Жанр: драма Продолжительность: 01:39:20 Перевод: Не требуется

Режиссёр: Павел Бардин


В ролях:  

Петр Федоров, Михаил Поляков, Марина Орел, Николай Мачульский, Михаил Павлик, Вера Строкова, Александр Макаров, Петр Баранчеев, Андрей Мерзликин, Кирилл Каганович, Роман Синицын, Азамат Нигманов
Описание:  

Банда скинхэдов «Россия 88» снимает агитационные ролики для того, чтобы выкладывать их в интернет. Попутно камера фиксирует жизнь банды - к ней привыкают и перестают обращать на нее внимание. Главарь банды - Штык обнаруживает, что его сестра встречается с кавказцем. Семейная драма перерастает в трагедию. И камера сопровождает героев до самой развязки. Сюжет схож с историей Ромео и Джульетты. Но только главный герой в фильме - яростный и нетерпимый Тибальт.

Файл:
Формат: AVI
Качество: BDRip (источник: arxivariys /Blu-Ray Disc/ 1080p)
Видео: 704x384 (1.83:1), 23.976 fps, XviD build 65 ~1638 kbps avg, 0.25 bit/pixel











 





Српски превод (латиница),усклађен и усаглашен за ову верзију филма.

 Моја Лена 2020.године