уторак, 2. октобар 2012.

Трибина Двери у Руском Дому: Забраните геј параду!

 

 

 

Позивамо све који су против геј параде, да дођу у петак у 18 часова у Руски Дом!

Позивамо све којима је Србија и Русија у срцу и све који су против одржавања геј параде која је заказана за суботу, да дођу у петак у 18:00 часова у Руски Дом. На тај начин желимо да у престижној културној институцији руске државе јавно подржимо одлуку руске Владе да се укину геј параде у Русији на сто година.
Циљ је да се кроз један масован српско-руски скуп пошаље јасна порука нашим властодршцима како треба да се понаша једна одговорна и државотворна власт.
О детаљима и говорницима на трибини ћемо Вас обавестити ускоро на сајту.






В Раде ободрили решение давать 5 лет за пропаганду гомосексуализма

Законопроект приняли в первом чтении.
Киев, 5 сентября — АиФ Украина. Верховная Рада Украины приняла в первом чтении за основу законопроект № 8711, которым предлагается ввести уголовную ответственность за пропаганду гомосексуализма.
«За» законопроект «О внесении изменений в некоторые законодательные акты (относительно защиты прав детей на безопасное информационное пространство)» проголосовали 289 народных депутата из минимально необходимых 226.
Второе чтение назначено на 16 октября. Отметим, что данный закон устанавливает уголовную ответственность за так называемую пропаганду гомосексуализма с угрозой лишения свободы сроком до пяти лет.



И Украјина је донела закон против пропаганде хомосексуализма !!!

Русија је то већ учинила !!!

ШТА ЧЕКА СРБИЈА ?!

Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године