среда, 6. новембар 2013.

Fabrika FAP se pretvorila u zlato nakon što ju je Vučić dotakao

 

 


BEOGRAD, 1. novembar 2013, (Njuz) 


Prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić pretvorio je fabriku FAP u zlato dotakavši je prilikom posete radnicima štrajkačima u Priboju, javljaju lokalni mediji.

Vrednost svih mašina, proizvodnog pogona, traka i radnika koji su se u tom trenutku zatekli u fabrici sada je, prema nekim procenama, porasla za oko sedam milijardi procenata.

- Štrajk je pretio da potpuno uništi fabriku. Srećom tu je bio gospodin Vučić koji je svojim dodirom rešio celu situaciju pretvorivši celu fabriku u čisto osamnaestokaratno zlato – kaže jedan od radnika koji je prisustvovao događaju – Šteta za neke od mojih kolega koji su sada pretvoreni u zlatne kipove, ali realno i oni sada vrede mnogo više nego ranije – dodaje ovaj radnik kome je i samom pozlaćena leva noga.

Stručnjaci se slažu da bi prvi potpredsednik vlade trebalo da posećuje i dodiruje više kriznih tačaka širom zemlje.

- Vučić bi svoj dar da pozlaćuje sve ono što dotakne morao da koristi malo više. Nakon pozlaćivanja Jatovih aviona, kluba Crvena zvezda i svih igrača, a evo sada i FAP-a, mislim da bi na red što pre morali da dođu i ostali gubitaši – kaže za Njuz ekonomski ekspert Milan Ćulibrk.

Njuz je pokušao da uzme izjavu od prvog potpredsednika vlade, međutim novinar kojeg smo poslali se još nije vratio.



Viktor Marković

Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године