петак, 1. јун 2012.

Windows 8 Release Preview

 

 

 To je Windows koji je redizajniran i unapređen iz čvrste osnove operativnog sistema Windows 7 koji obezbeđuje brzinu i pouzdanost. Ima potpuno novi dodirni interfejs. To je novi Windows za nove uređaje. A lako možete i odmah da ga isprobate – bez obzira na to da li ga instalirate prvi put ili obavljate prelazak sa verzije Windows 8 Consumer Preview.


Windows 8 Release Preview je preliminarna verzija operativnog sistema Windows 8 koja je usmerena na ljude i aplikacije i pruža vam nova moćna sredstva za korišćenje tehnologija društvenih mreža da biste se povezali sa ljudima koji su vam važni. Ovo je redizajnirani Windows. Windows 8 Release Preview je izgrađen na veoma čvrstoj osnovi operativnog sistema Windows 7 i ima funkcije za bezbednost i pouzdanost koje se očekuju od sistema Windows, ali smo ga mi još više unapredili. Brz je i osmišljen je tako da funkcioniše na najrazličitijim računarima – posebno na novoj generaciji dodirnih uređaja.
Ovo je vaša prilika da ga isprobate među prvima. Slično kao kod izdanja Consumer Preview, informacije koje dobijemo od korisnika izdanja Release Preview doprineće da konačni proizvod bude još bolji.

 Windows 8 Release Preview odlično funkcioniše sa istim hardverom koji se koristi za 
Windows 7.


KLJUČ ZA AKTIVACIJU :  TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF



Besplatno preuzimanje na :




Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године