петак, 26. децембар 2014.

Вучићу више пута претили смрћу 

 

 

 

Премијеру Александру Вучићу је у више наврата ове године прећено смрћу. 

Било је покушаја угрожавања не само његовог живота, већ су неки кроз кампању хтели да постигну ефекат да је дозвољено изрећи било какву лаж о премијеру, а да он не сме ни да се брани.


То је открио министар полиције Небојша Стефановић, који каже да Управа криминалистичке полиције стално прикупља податке о безбедности премијера.


- Као Вучићев пријатељ увек му саветујем да води рачуна о својој безбедности, али такође знам и да он не воли обезбеђење и да не жели да прихвати веће мере безбедности.





Коментар аутора блога : 

Довољно је само пажљиво погледати фотографију.... 

Тај поглед министра полиције,та оданост и преданост лику и делу премијера,та чврста намера да се сачува његова безбедност...





НАПОМЕНА : Ово је крај претходне информације.








А,сада за промену неколико изрека на тему : "Пас је најбољи човеков пријатељ"










 “Он је твој пријатељ, твој партнер, твој бранитељ, твој пас. Ти си његов живот, његова љубав, његов вођа. Он ће бити твој, веран и искрен, до последњег даха. Буди достојан његове оданости.”


 

"Само ме моји пси неће издати."


 

"Човеков једини потпуно несебичан пријатељ у овом себичном свету, једини који га никад не напушта, једини који се никад неће показати незахвалним и који га никад неће издати јест његов пас. Он ће стајати верно уз њега у богатству и у сиромаштву, у добру и у злу. Спаваће на хладном тлу, на леденом ветру и снегу само да буде уз свога господара. Лизаће руку која му не може понудити храну, лизаће ране које настају у додиру с окрутношћу света. Чуваће свог сиромашног господара као краља. Остаће уз њега и кад га сви други напусте.”





Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године