понедељак, 21. мај 2012.

Petar Janjatović - Ilustrovana EX YU ROCK enciklopedija 1960 - 2006

 

 

 Uz dopunjene i detaljnije napisane stare enciklopedijske jedinice i puno arhivskih fotografija, knjiga nudi pregled sastava iz Srbije koji su afirmaciju stekli u periodu od prethodnog izdanja, dakle od polovine 2001. do danas. A reč je o E Play, Lira Vega, Goribor, Beogradski sindikat, Marčelo, Bad Copy, Irfan Muertes i drugima. U posebnom odeljku, nazvanom Svet, nalazi se kratak pregled grupa iz Makedonije, Crne Gore, BIH, Hrvatske, Slovenije i to onih koje su rad započele posle 1991. Tako su svoje mesto u knjizi našli Edo Maajka, String Forces, Foltin, Superhiks, Kultur Shock, Skroz, Sikter, Revolt, Pips Chips and Videoclips, The Bambi Molesters, Res Nullius, Elvis Jackson i drugi.


VAŽNA NAPOMENA : Link za ovu knjigu je preuzet sa ruskog foruma E Rock (  http://e-rock.studio-seo.org/showthread.php?t=926 ).Ovu izvrsnu knjigu možete kupiti po ceni od samo 2.469,00 dinara u svim bolje opremljenim knjižarama.
Autor ovog bloga NE POSEDUJE navedenu knjigu niti je vršio njeno skeniranje ili umnožavanje i savetuje svima koji s njom žele da se upoznaju da je nakon čitanja u elektronskom obliku OBRIŠU sa svog hard diska i kupe štampani primerak knjige.



Link :


Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године