среда, 6. фебруар 2013.

Шта то радиш, Николићу!

 

 

 Мало је недостајало да због великих активности Владе Србије на дефинитивној предаји Косова и Метохије и блиској сарадњи са мафијом у потпуности заборавимо да држава Србија има и Председника. Карактеристично је да већ данима нема ни трага ни гласа од Председника да нам каже шта мисли о мафијашким контактима премијера коме је доделио мандат да прави Владу са његовом бившом странком и Млађаном Динкићем за кога је његова бивша странка тврдила да треба да заврши у затвору.

Таман када смо помислили да се Председник посветио истраживању свих детаља изборне крађе, како је и обећао између два круга председничких избора, демантовани смо двема катастрофалним спољно-политичким активностима Председника.

Најпре се Председник упустио у крајње нејасне и недефинисане спољно-политичке аранжмане са Турском, помоћу којих се Турска враћа на Балкан и увлачи у решавање спорних унутрашњих питања у Босни и Херцеговини и Рашкој области, а онда директно из Истанбула иде у ЦК у Брисел на сусрет са тзв. председником тзв. Косова – Атифете Јахјагом, под познатим добронамерним покровитељством Европске Уније.

Како је то у свом позиву истакла Кетрин Ештон, велики пријатељ српског народа, „састанак на највишем нивоу одржава се у склопу нормализације односа Београда и Приштине”. Колико је Брисел помогао тој нормализацији знамо још од признања тзв. независног Косова, па до подршке заокруживању те независности границом и царином. Сада су још остале српске телекомуникације и енергетика да буду предати Шиптарима, потом угашене преостале српске државне институције на северу Косова и Метохије, и за крај тзв. Косову дата сагласност на чланство у Уједињеним нацијама. Да ли сте због тога отишли у Брисел, г. Председниче?



Да ли сте се, г. Николићу, запитали да ли овим састанком признајете тзв. независно Косово? Да ли је то можда Ваш дуг према ЕУ која Вам је честитала победу на председничким изборима три сата пре затварања биралишта? Или се то само утркујете у сервилности међународној заједници у оштрој конкуренцији Дачића и Вучића, да о жутом предузећу и не говоримо? Шта то радите, Председниче? Добили сте мандат од народа да водите политику различиту од бившег председника Тадића, а не да наставите тамо где је Тадић стао и постанете већи Тадић од Тадића.

Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године