петак, 21. јун 2013.

Основни суд у Сремској Митровици и В.Ф. Председника суда Зорица Радекић-Корица

Зорица Радекић-Корица постављена је за вршиоца функције (В.Ф.) председника Основног суда у Сремској Митровици почев од 1.јануара 2011 године !!!

 

Већ 3 године дотична персона је "В.Ф" !!! 

 

 

Шта је за то време постигла најбоље говори извештај о пословању Основног суда у Сремској Митровици : 

 

Од оних који су доставили комплетне извештаје, апсолутни ”рекордер” по висини потрошеног новца за гориво и путовања судија је Основни суд у Сремској Митровици, који има шест судских јединица (у Инђији, Иригу, Пећинцима, Руми, Старој Пазови и Шиду). Ова путовања су лане коштала грађане Србије више од 11 милиона динара!
- Трошкови у оквиру нашег суда су велики, али ту нису само издаци за путовања, већ и одржавање зграде, плате запослених. Надамо се да ће сада бити лакше, пошто нам се вратило 18 судија, па ћемо прерасподелити посао - каже за ”Новости” Зорица Радекић Корица, в. д. председника Основног суда у Сремској Митровици.

 

 

ДАКЛЕ,ПОД РУКОВОДСТВОМ ДОТИЧНЕ В.Ф: ОСНОВНИ СУД У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ ЈЕ ПОСТАО "РЕКОРДЕР" - АЛИ НЕ У БРОЈУ РЕШЕНИХ ПРЕДМЕТА НЕГО У ТРОШЕЊУ НОВЦА !!! 

О ИЗДАЦИМА ЗА ПУТОВАЊА И ПЛАТЕ ЗАПОСЛЕНИХ НЕЋУ ДА КАЖЕМ НИШТА - ТИМЕ НЕКА СЕ БАВЕ НАДЛЕЖНИ ДРЖАВНИ ОРГАНИ.

 

Међутим,када је у питању "одржавање  зграде" нисам сигуран да сам дотичну В.Ф. најбоље разумео - у тој "згради" није смештен само Основни Суд !!! А ако ћемо право када се у "зграду" уђе и проборави извесно време не стиче се утисак да је новац грађана Србије утрошен на прави начин - то демантују смрдљиви и неупотребљиви ВЦ-и,баштенске клупе и поломљене столице испред судница и да не причам даље - свако ко је имао прилике да посети "зграду" у то се могао и сам уверити.

 

Предложио бих дотичној "В:Ф" да део трошкова пребаци на Основни суд у Врњачкој Бањи...можда бих онда и ја коначно наплатио своје трошкове !!!

 

Једна илустрација о њеној каријери :

 

У свему овоме свој прилог је дала и Зорица Радекић-Корица. Она када издаје налог за упућивање на издржавање казне на основу пресуде Апелационог суда то ради паушално. Не одређује време боравка у затвору већ наводи да се пресуда налази у Окружном затвору у Новом Саду, па ће тамо правник, односно заповедник логора на рачунаљку израчунати колико је остало коме да отслужи ако вероватно некога и не убију у међувремену. Све се то ради да би заштитили тајкуне – политичаре који су створили и опљачкали индустријску зону у Општини Пећинци.



Душко Добриловић, бивши полицајац

КОМЕНТАРИ НИСУ ПОТРЕБНИ !!!

Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године