понедељак, 14. октобар 2013.

Нове мере – још једна лаж о бољем животу

 

 

 Мере Владе Србије представљају само један корак ка потпуном прихватању захтева ММФ-а и потпуном потчињавању грађана Србије домаћем, а пре свега страном капиталу, и њиховом свођењу на јефтину и очајну радну снагу. Ова влада и није показала ништа друго осим воље да прихвата све услове својих покровитеља, само не одмах, него подмукло и полако. Они и не смеју да мењају политику, и не смеју да мењају ништа ни у сфери економије већ намећу мере које не могу да дају резултате, нити су их било где дале.

 

 Најжалосније од свега је то што су Вучић, Дачић и Николић издају на Косову покривали обећањима о економском напретку који ће грађане избавити од претеће беде, и о економски јакој Србији која ће касније моћи да се поново бори за своје националне интересе. Уместо тога, рад по директивама ММФ-а ће земљу само гурнути још дубље у сиромаштво и статус колоније, док једног дана Срби схвате да нема ни Косова, ни Европе ни новца, већ само тешких, суморних и бедно плаћених послова,а да је земља претворена у европски Бангладеш.

 

Упркос пажљиво организованој медијској машини која од превараната у Влади ствара слику вођа и државника, њихови поступци показују да се ова влада од ранијих разликује једино по томе што се не боји да систематски лаже своје грађане, које страх од беде тера да своје последње наде улажу у лутке на концу које нас тобоже воде.

 

 Лаж је постала једини начин опстанка садашње владајуће гарнитуре, али, како је то давно рекао Абрахам Линколн, никада не можеш лагати све људе све време.

 

 

Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године