среда, 28. мај 2014.

Веремій - Вільна земля (2014)

 

 

 

17 мая 2014 г. на лейбле Lavina Music вышел новый альбом украинской Folk Heavy Metal группы ВЕРЕМІЙ — "Вільна земля".

Группа Веремій была создана в Киеве осенью 2002 года с довольно типичной рок-попсовой стилистикой, выступления проводились преимущественно с полуакустической программой в различных вузах и учебных заведениях, творческих вечерах столицы и пригорода. Вскоре началась работа над запланированным альбомом (было записано только 2 песни из репертуара в 19 песен).


Мелодійний фольк-метал гурт «Веремій» представив слухачам свою другу студійну платівку, що отримала назву «Вільна земля». Над новим диском музиканти працювали протягом останніх двох років, а зовім нещодавно організували його презентацію в рідному для себе Києві, за яким послідують й інші міста України у рамках турне. 
 
Нагадаємо, що дебютний альбом колективу «Там, де сонце встає» побачив світ у 2012-му році та отримав хвилю схвальних відгуків від слухачів, критиків і колег по музичному цеху.Пісні нового альбому «Вільна земля» розповідають слухачу історії про різноманітні історичні події та переломні моменти становлення нашої держави, про героїв, патріотів та незламний вільний дух, яким споконвіків славився наш народ. Зокрема, у свіжих композиціях підіймається тематика українських революцій та махновщини, а також вшановується пам`ять героїв Крут. До речі, пісню «Сповідь розстріляних душ», яка була створена до 95-ї річниці подій під Крутами, було записано спільно з українським бандуристом, композитором та аранжувальником Ярославом Джусем і його гуртом «Шпилясті кобзарі». Загалом, запис всього альбому проходив на декількох студіях, серед яких Phantom Records, Blacklight Recording Studio, «Звукоцех» та Soncesvit Studio.

 
Треклист:

1. Гуляйполе
2. Полети
3. Йди на зорі
4. Настане той день
5. Питається вітер в смерти
6. Сповідь розстріляних душ
7. Гартовані вогнем
8. Ой тихо, верба, гнешся
9. Не питай, коли прийде весна
10. Чорний шлях
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године