субота, 17. јануар 2015.

Забрањена продаја "Курира" у Пећинцима

 



Курира данас у Пећинцима и околним општинама нема ни за лека.

Наиме, ни на једном продајном месту није могао да се купи ниједан примерак Курира, а како нам јављају читаоци за то се побринуо Милорад Пантић, повереник општинског одбора СНС у Пећинцима, како мештани не би сазнали истину о њему и како је шверцовао чак 1.338 тона дувана. Читаоци тврде, да је у ту сврху ангажовао све снаге које контролише.

Због шверца дувана, повереник СНС ,који је на то место постављен на иницијативу  председника ИО странке радомира Николића и важи за његовог човека од поверења, ухапшен је са још 11 сарадника.

Чотапци Курира од раног јутра зову редакцију и жале се да не могу да купе данашње издање новине, јер их нема на киосцима. И на порталу Курира читаоци су остављали поруке да проверимо зашто нема Курира у њиховим местима, а развила се и дискусија о "лику и делу" њиховог суграђанина Милорада Пантића којег зову Луки.

Ево, неких од кометнара које су поставили читаоци Курира.

Сале- Данашње штампано издање Курира не може да се купи на територији општине Пећинци. Проверите зашто!!!  Због овог потеза,читава општина Пећинци ће гласати за Вучића.

Честитам.

Њему је одговорио Огарац: Грешиш, Луки има у сваком селу по две три продавнице, конкуренцију је затворио својом полицијом и инспекцијом. Данас ни у једној продавници нема КУРИРА. Све је склонио. Толико о ширењу ове вести. 

То су углавном сељаци који немају интернет и неће сазнати за ово. Реагујте из Курира. Људи одлазе у Сурчин да купе Курир. У селу Пећинци нема апсолутнио ни једног примерка нити је био од јутрос.


Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године