субота, 29. јун 2013.

Музички архиви „Мелодије“ постају доступни преко Интернета

 

 

 „Мелодија“, најстарија руска и совјетска дискографска кућа, током свог постојања накупила је огромну количину правих драгуља класичне и фолклорне музике - а под крај совјетске епохе и попа и рока - који нису доступни нигде другде у свету. До сада је иностраним и домаћим зналцима и љубитељима музике било тешко да дођу до овог материјала, али сада се ситуација мења. 


„Студио Мелодија“ почео је да продаје дигитализовану музику из својих архива преко сајта који је обновљен поводом 50-годишњице ове најстарије дискографске куће у Русији, изјавио је Андреј Кричевски, генерални директор „Мелодије“.
Сада на „Мелодијином“ сајту љубитељи музике могу да купе дискове, као и раније, али и да у дигиталном формату скину целе албуме или појединачне песме које им се допадају.
„Покренули смо нови сајт, а планирано је и поновно покретање Интернет продавнице. Поставило се питање: шта продавати? Иако продаја 'Мелодијиних' издања још увек добро иде, сав остали музички свет тешко опстаје на тржишту класичних носача звука. Било нам је јасно да 'Мелодија' мора почети продају својих издања у дигиталном формату који постаје све траженији на музичком тржишту“, објашњава Кричевски.
Према његовим речима, „Мелодија“ је веома заинтересована за овај пројекат и сматра да продаја путем Интернета представља „не само будућност, него и одговор на савремене тенденције, мада и даље верујемо у плоче и компакт дискове“.



Посетите сајт :  

http://melody.su/

Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године