понедељак, 22. април 2013.

СРС позвао Коштуницу на заједнички протест против споразума са Приштином

 

 

 Отворено писмо др Војиславу Коштуници, председнику ДСС

Парафирањем ултиматума Европске уније да се одрекнемо српског Косова и Метохије због добијања датума за почетак преговора исписана је најсрамнија страница српске историје.

Представници издајничког режима који предводе Александар Вучић, Ивица Дачић и Томислав Николић данима су обмањивали грађане Србије да уцену САД и ЕУ неће прихватити како би отупили оштрицу реакције народа поводом издаје свете српске земље.

Сматрам да параф Ивице Дачића нема никакву правну снагу јер је у супротности са Уставом Републике Србије, Резолуцијом Савета безбедности број 1244 и националним интересима српског народа. Нико нема мандат да брутално погази Устав Републике Србије и да АП Косово и Метохију претвори у независну шиптарско-терористичку „државу Косово“.

Српска радикална странка одавно је прозрела намере Николића и Вучића и њихову спремност да предају Косово и Метохију. Иако сте често изјављивали да сте против издаје Косова и Метохије, Ви сте погрешили у процени и више пута подржали Томислава Николића и Александра Вучића, верујући, ваљда, да они нису спремни на издају државних и националних интереса.

Данас више нема ни зрна сумње. Александар Вучић, Ивица Дачић и Томислав Николић чине све што је у њиховој моћи у циљу формирања НАТО државе на територији Републике Србије.

Ако искрено желите да заштитите интересе Србије и српског народа, ако искрено мислите да је Косово и Метохија неотуђиви део Србије, Српска радикална странка Вас позива да све будуће активности у борби против идајничког режима координишемо и удруженим снагама спречимо цепање Србије. Спремни смо да све страначке разлике и међусобне замерке из претходног периода оставимо по страни јер је за нас Србија и одбрана Косова и Метохије изнад личних и страначких интереса.

Позивам вас да лично присуствујете и обратите се на великом народном протестном скупу који Српска радикална странка организује под називом „НЕ ДАМО КОСОВО И МЕТОХИЈУ“ у понедељак 22. априла 2013. године у 18 часова на Тргу Републике у Београду. Спреман сам да присуствујем и учествујем у протесту који Демократска странка Србије организује истога дана испред Филозофског факултета.

Српска радикална странка упозорава да издаја Косова и Метохије није крај покушајима распарчавања Србије. Демократска странка већ је предложила Декларацију о уставним и законским правима Војводине као први конкретан корак ка остварењу сепаратистичких и аутономашких амбиција. Свесни смо и опасности која се надвија над Источном Србијом, Јужном Србијом и посебно Рашком облашћу. Надам се да сте и Ви свесни ових опасности што је разлог више да удружимо снаге у одбрани Србије.

Одлука је на Вама!

Срдачан поздрав,

Заменик председника

Српске радикалне странке

Немања Шаровић

У Београду,

21. април 2013. године

Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године