уторак, 4. децембар 2012.



НИКАД ГРАНИЦА – КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!

 

Велики народни протест „Никад граница – Косово је Србија“ одржава се 10. децембра у 17 сати испред Саборне цркве у Београду. Планирана је протестна шетња ка државним институцијама па до Храма св. Саве. Протест се одржава у организацији више родољубивих организација, у кординацији са Србима на Косову и Метохији и уз подршку великог броја интелектуалаца.

Не дозволимо да евроатлантски послушници спроведу план постављања границе према нашој браћи на Косову и Метохији.




НИКАД ГРАНИЦА – КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.

 

Драма на Јарињу: Срби руше границу, жандармерија креће на голорук народ!

 

Двери преносе ексклузивну информацију са Јариња: Срби јутрос поставили барикаде предвођени начелницима општина са Севера КиМ! Народ кренуо на Јариње и почео са уклањањем изграђених граничних објеката!

Од повереника Двери из Лепосавића добили смо екслузивне информације од данашњем организованом отпору српског народа прављењу границе са КиМ!


Барикаде су поново постављене уз присуство представника општинских власти са севера Косова и Метохије! Јутрос око 8 часова, народ је организовано кренуо на административну линију и кренуо са уклањањем изграђених објеката намењених за успостављање  границе са Косовом!


Према последњим информацијама, српска жандармерија кренула је према народу да их спречи у даљем уклањањању  изграђених објеката. Народ са севера КиМ поново је показао како се брани држава и своја отаџбина!

Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године