понедељак, 7. април 2014.

ПОД ПРИТИСКОМ ЗАПАДА: Радомир Почуча и Иван Ивановић у затвор до 30 дана

 

 

pocuca-ivan-ivanovic-foto-kurir-1396878628-475245




Образ: Осуђујемо хапшење и захтевамо да се Иван Ивановић и Радомир Почуча сместа пусте на слободу

 

Србски Образ најоштрије осуђује хапшење и захтева неодложно пуштање на слободу Ивана Ивановића, председника СНП Наши, и Радомира Почуче, новинара и бившег портпарола ПТЈ!

 

Хапшењем Ивановића и Почуче, диктаторски режим је показао да је у окупираној и обесправљеној Вучићевој Србији дозвољено, па и пожељно, кршити Устав, предавати Косово и Метохију, продавати земљу и предузећа странцима — али је зато забрањено и кажњиво рећи плаћенику да је плаћеник, србомрсцу да је србомрзац, а издајнику да је издајник!?

 

Подсећамо да су Иван Ивановић и Радомир Почуча задржани у полицији, а потом приведени у тзв. „Палату правде“ због наводних кривичних дела „расна и друга дискриминација“ и „угрожавање сигурности“, а све то након што су се добровољно одазвали позиву да дају изјаву у својству грађанина, што речито говори о подмуклости властодржаца.

 

Србски Образ позива све оне који себе виде као опозицију издајничком режиму Александра Вучића, а посебно Српску радикалну странку, Покрет Двери и Демократску странку Србије, да стану у одбрану Ивана Ивановића и Радомира Почуче и да дигну глас, не само против гушења слободе мишљења и изражавања, већ и против погубног брисања из свести Срба појма издаје као највећег зла које може задесити један народ и државу.

 

 

Није све готово. ЗА СЛОБОДНУ СРБИЈУ!

 

 

Преузето са :  http://srbin.info/2014/04/07/pod-pritiskom-zapada-radomir-pocuca-i-ivan-ivanovic-u-zatvor-do-30-dana/




НАПОМЕНА : Аутор блога се ПОСЕБНО ОГРАЂУЈЕ од поруке :

"ЗА СЛОБОДНУ СРБИЈУ".

Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године