уторак, 24. септембар 2013.

КЦ Пароброд Београд: Индоктринирање малолетника хомосексуализмом!

 

 

 

У оквиру београдске геј седмице (уочи Параде срама), у КЦ Пароброд ће бити одржани курсеви за средњошколце, тј. индоктринација малолетника хомосексуализмом.

 

 Омладинска група Хелсиншког одбора за људска права у Београду у оквиру пројекта “Наше квир детињство”, поред изложбе која ће се отворити 24. септембра у 20 часова, организује семинар за средњошколце који, како наводе у саопштењу, желе да уче, да се упознају и друже са својим вршњацима и прошире своја знања о роду, сексуалности, ЛГБТИQ-ју и дискриминацији над ЛГБТИQ особама, као и да својим знањем активно утичу на друштвену свест о овим темама.

Шта нам говори позив на овај семинар?

Говори нам да Брисел не одустаје док нам не уведе хомосексуалне уџбенике у образовање. Кренули су тако, што већ неколико година покушавају да одрже „педербал“ у Београду. Сада су у десет средњих школа у Војводини увели пилот пројекат „сексуално образовање“, који промовише хомосексуализам, и на крају позивају децу на семинар, како би им објаснили да су лезбејке, педери, бисексуалци и транссексуалци, угрожени у Србији, а све у сусрет „педербалу“ заказаном за 28. септембар у Београду. Дакле, ако хоћемо у ЕУ, каже Јелко Кацин, познати „љубитељ Срба“, било би добро да се испоштује воља Брисела у вези са одржавањем „педербала“ у Беогрдау, али наравно, то никако није услов за улазак Србије у ЕУ. Па шта је, ако није то? Ово је јасно сваком нормалном човеку, који размишља о будућности своје отаџбине и о судбини своје породице.


А ко је у Србији заиста угрожен?

 

Угрожене су труднице, јер добијају само 65% надокнаде од државе и уручују им се откази са радних места, иако је то против закона.


Угрожене су вишедетне породице, које у Србији немају никаква права ни олакшице.


Угрожене су породице чија су деца оболела од најтежих болести, јер држава за њих не одваја ни динара.


Угрожени су млади брачни парови који желе да заснују породицу, јер покрајинска власт за прво и друго дете не даје ни динара. А кроз нове „сексуалне уџбенике“, кажу, желе да промовишу борбу против беле куге.


Угрожена су деца у школама, јер немају новца да плате ужину и Уџбенике, а семинари о хомосексуализму и „уџбеници о хомосексуализму“ су наравно бесплатни.


Угрожени су родитељи новорођенчади, јер је опрема за бебе прескупа.


Угрожени су пензионери, јер неки од њих месечна примања имају само 8.ооо динара, што није довољно ни за месечне дажбине.


Угрожене су самохране мајке, јер су оне уставри дискриминисане и одбачене, а не ЛГБТ особе.


Угрожени су млади таленти у Србији, јер немају новца за даље школовање и усавршавање.


Угрожени смо сви ми јер нас трују ГМО храном.


Зато предлажемо Хелсиншком одбору, да на неке од ових тема направе семинар, о заиста угроженим групацијама људи, и ДВЕРИ ће их максимално у томе подржати.


Овај семинар је само још један од доказа да се Брисел и садашња власт труди да промовише идеологију хомосексуалзма. И подсећамо још једном, да „сексуално образовање“, које је насилно у средње школе увела покрајинска власт, увела је без сагласности Министарства просвете и Савета родитеља и „уџбеник“ није одобрило Министарство просвете. Зато верујемо да ни овај семинар није добио допуштење Министарства просвете, него је то још један од покушаја обмањивања и промоције идеологије хомосексуалзма. Не могу се деца сама пријављивати за оавкве врсте семинара, без дозволе родитеља, а родитељи се у позиву на овај семинар нигде не спомињу.


Покрет Двери позива све родитеље и све ученике средњих школа, да се не одазивају на овакве семинаре, као и на часове о „сексуалном образовању“, који промовишу деструктивне системе вредности,  већ да се сви родитељи и сви породични људи заједно са нама укључе у борбу за  ПОРОДИЦУ НА ПРВОМ МЕСТУ!




Нема коментара:

Постави коментар

Само напред...слободно реците шта мислите.

 Моја Лена 2020.године